Τροχείο - Κοπτικά εργαλεία ξύλου και μετάλλου - πριονοκορδέλες - Λειαντικά - Α. Γεωργουλάκος & ΣΙΑ Ο.Ε. - Παρουσίαση

Ιστορία 20+ χρόνων


Η εταιρία UNICUT | A.Γεωργουλάκος & Σια ΟΕ ιδρύθηκε το 2005 από τον Γεωργουλάκο Αντώνη, ο οποίος βρίσκεται στον χώρο των κοπτικών εργαλείων από το 1990.Η εταιρία εδρεύει στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και σκοπός της είναι  να προσφέρει πρωτοπόρες και ποιοτικά άριστες υπηρεσίες σε κοπτικά εργαλεία ξύλου και μετάλλου, λειαντικά προϊόντα, εργαλεία και βιομηχανικά εξαρτήματα, με κύριους πελάτες βιομηχανίες μεταλλουργίας και επιπλοποιίας που εδρεύουν στην χώρα μας, άλλα και σε γειτονικά βαλκανικά κράτη.

Με την πολυετή εμπειρία του ιδρυτή και λόγω της διάθεσής μας να σας προσφέρουμε καινοτόμες και ποιοτικά άριστες υπηρεσίες  σκεφτήκαμε  ότι πρέπει να στήσουμε μία εταιρία πρότυπο που να ικανοποιεί τις ανάγκες σας για αποδοτικότητα και παραγωγικότητα. Πως μπορεί όμως αυτό να επιτευχθεί? Φυσικά με  την επιλογή των καλύτερων εργαλείων , με την επιστημονική προσέγγιση της εγασίας μας  άλλα και με  μια πλήρη γκάμα προϊόντων ώστε να δίνουμε για κάθε πρόβλημα σας συγκεκριμένη λύση. Δεν επιδιώκουμε λοιπόν το πρόσκαιρο κέρδος άλλα μακροχρόνιες συνεργασίες τόσο με τους προμηθευτές  μας όσο και με τους πελάτες μας.Αυτό οδηγεί με τον καιρό σε μια σχέση εμπιστοσύνης που μας κάνει να νιώθουμε ακόμα πιο υπεύθυνοι άλλα και υποχρεωμένοι να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο  σε τιμή άλλα και σε ποιότητα.

Έτσι  υλοποιήσαμε συγκεκριμένες ενέργειες που μας οδηγούν καθημερινά  σε καλύτερα αποτελέσματα.  Τέτοια ενέργεια ήταν και η  εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων και η συνεργασία με  σημαντικούς  οίκους του εξωτερικού όπως JET TOOLS (Μηχανήματα ξύλου), PROMAC (Μηχανήματα μετάλλου), Bernardo(Μηχανήματα ξύλου-μετάλλου), BSP(Κοπτικά εργαλεία ξύλου), DAKIN-FLATHERS (πριονοκορδέλες Αγγλίας),EKAMANT (Σουηδικά λειαντικά), GAV (Εξαρτήματα δικτύων αέρα) κ.α., προσπαθώντας να εισάγουμε νέες τάσεις στην επεξεργασία ξύλου και μετάλλου.

Πέρα από το εμπορικό τμήμα όμως , διαθέτουμε  ένα σύγχρονο τροχείο εξοπλισμένο, ως επί το πλείστον, με γερμανικά μηχανήματα ακριβείας άλλα και  καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να τα χειριστεί σωστά. Έτσι  μπορούμε  να ικανοποιήσουμε  και τον πλέον απαιτητικό πελάτη προσφέροντας του άψογο after sales service, άλλα και εγγύηση για την σωστή λειτουργία των κοπτικών εργαλείων που  σαν UNICUT διαθέτουμε  στην αγορά.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ολικής ποιότητας που εφαρμόζουμε σαν εταιρία είναι και η δημιουργία της ιστοσελίδας μας που στόχος της είναι  να αποκομίσετε πλήρη εικόνα των παροχών και των δραστηριοτήτων που αναφέρθηκαν παραπάνω, άλλα και να βρείτε προϊόντα και λύσεις σε θέματα της εργασίας σας. Για επιπλέον πληροφορίες ή απορίες που μπορεί να προκύψουν, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας!

eurobank logopaypal logo
© e-unicut.com    κατασκευή eshop Softways